online
profilering

Website/Webshop

Website/
Webshop

Een professionele website/webshop laten maken door SemIT

Wilt u een nieuwe website/webshop laten maken of uw huidige website/webshop  vernieuwen? SemIT bouwt professionele websites & webshops die doen wat ze moeten doen. Niks meer en niks minder. Websites die perfect aansluiten bij uw bedrijf en die uw doelgroep weten te bereiken. En dat doen wij voor uiterst scherpe tarieven.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies welke technieken wel en niet werken. Wordt uw website gebouwd door SemIT dan bent u verzekerd van een goed werkende en optimaal scorende website. Een website waar uw doelgroep niet omheen kan.

Kortom wij maken uw website succesvol.

Wilt u ook een succesvolle website?

Een succesvolle website bevat de juiste mix van een aantrekkelijk uiterlijk, een functionele indeling, een goede online vindbaarheid en een perfecte afstemming met uw doelgroep. Die ideale mix, die basis voor succes, die weten wij ook voor u te vinden.

Onze werkwijze

Het maken van een website is altijd maatwerk en gebeurt in nauw overleg met u als klant. Stap voor stap nemen we de mogelijkheden met u door. Zo ontstaat gaandeweg het ideale plaatje van hoe uw website eruit moet komen te zien. Tijd om te gaan bouwen!

Ook tijdens het ontwikkelen van de website blijft u nauw betrokken bij het proces. Indien gewenst passen wij nog zaken aan. Op deze manier kan er snel en gericht aan uw website worden gewerkt. Want u wilt uw website uiteraard zo snel mogelijk online! Bij ons hoeft u dan ook nooit langer te wachten op uw website dan nodig is.

SemIT: ook voor als uw website klaar is

Het is zover. Uw website is online. Ook dan zijn we nog steeds voor u beschikbaar. Onze helpdesk staat voor u klaar voor al uw vragen. En wilt u ook het onderhoud van uw website door ons laten doen? Geen probleem. Bij ons staat u er nooit alleen voor.

Website/Webshop laten maken door SemIT

  • Snelle levering
  • Responsive design: goede weergave op alle apparaten
  • Zoekmachineoptimalisati
  • Hosting
  • Website-onderhoud