Uniek Design
Vast bedrag

Logodesign

Logo ontwerp

Wij kunnen voor u een mooi en professioneel logo ontwerpen. Een logo dat geheel aansluit bij de stijl en identiteit van uw bedrijf. Een logo dat in één oogopslag duidelijk maakt waar uw bedrijf voor staat. Ook voor een logo geldt: één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Een logo met een uniek design

Bij ons bent u verzekerd van een uniek logo waarmee u zich duidelijk onderscheidt van uw concurrenten. Wij kijken bij de ontwikkeling van een logo goed naar wat u als bedrijf wilt uitstralen en nemen dit mee in het design van het logo.

Logo ontwerpen voor vaste, voordelige tarieven

Wij hanteren een vast en scherp tarief voor het ontwerpen van een logo. U weet van tevoren altijd waar u aan toe bent. Zo wordt u achteraf niet verrast door aanvullende kosten.

Uw logo supersnel binnen 48 uur geleverd!

Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op het eerste logo-ontwerp. Wij begrijpen dat u snel wilt beschikken over uw nieuwe logo. Na uw aanvraag gaan wij dan ook snel aan de slag en u kunt binnen 48 uur al een eerste ontwerp verwachten!

Zes revisies mogelijk zonder extra kosten

Bent u nog niet geheel tevreden over het door ons ontworpen logo? Wij passen het zes keer kosteloos aan totdat u wel tevreden bent. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe logo geheel voldoet aan uw wensen.

Het belang van een goed logo

Veel bedrijven zien inmiddels het grote belang van een herkenbaar logo. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een belangrijk symbool van waar uw bedrijf voor staat.

Een goed gekozen logo ondersteunt in belangrijke mate de identiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf. Een herkenbaar logo straalt bovendien vertrouwen uit. Het vertrouwen in een bedrijf of merk speelt een belangrijke rol in het keuzeproces voor de klant. Hij zal dan ook eerder geneigd zijn te kiezen voor het product of de dienst van het bedrijf waarvan hij het logo herkent. Wij van SemIT helpen u graag bij de ontwikkeling van zo’n herkenbaar logo dat vertrouwen uitstraalt.