Diensten

Wij helpen u graag met onze diensten!

Met onze diensten helpen wij onze klanten graag. Omdat SemIT bestaat uit twee broers beschouwen we de klant ook als familie. Dit zorgt voor een nauwe band waardoor communicatie soepel verloopt. Wij vinden dat kwaliteit voor elke ondernemer bereikbaar moet zijn en daarom hebben wij voor elk budget de juiste oplossing. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? neem dan snel contact op.

SEMIT Diensten

Logodesign

Wij kunnen voor u een mooi en professioneel logo ontwerpen. Een logo dat geheel aansluit bij de stijl en identiteit van uw bedrijf. Een logo dat in één oogopslag duidelijk maakt waar uw bedrijf voor staat en wat u aan diensten biedt. Ook voor een logo geldt: één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Website/Webshop

Website/ Webshop

Wilt u een nieuwe website of uw huidige vernieuwen? SemIT bouwt professionele websites die doen wat ze moeten doen. Niks meer en niks minder. Websites die perfect aansluiten bij uw bedrijf en die uw doelgroep weten te bereiken.
En dat doen wij voor uiterst scherpe tarieven.

Android App Development

SemIT ontwikkelt professionele Android apps geheel gericht op de wensen van uw bedrijf. Het gebruik van mobiele telefoons en tablets neemt steeds meer toe. Het is dan ook belangrijk om van deze blijvende trend te profiteren en uw bedrijf te profileren met uw eigen mobiele app.

Semit Android Apps

klantenbeoordeling

We praten graag over hoe goed we zijn en wat we allemaal kunnen, maar uiteindelijk gaat het om de beoordeling van onze klanten

Onlangs ben ik begonnen als startende ondernemer. En daar komt natuurlijk veel bij kijken. Voor mij was de professionele uitstraling belangrijk. Semit kon mij hierbij goed helpen. Niet alleen hebben zij werk van hoog kwaliteit geleverd, maar hebben zij ook het idee wat ik voor ogen had kunnen realiseren. De twee broers zijn erg meedenkend en nemen graag de tijd voor je. Het mooiste van allemaal is dat als ik het niet goed vind, zij doorgaan totdat het wel goed is. Kortom, Semit is een aanrader!
Soufijan el Bali
Eigenaar NumbersMatter
5/5